Web Analytics Made Easy - Statcounter

قیمت رمز ارز آیوتا در ۲۴ ساعت اخیر ۱.۸۱ درصد افزایش یافته است، پیش بینی تداوم روند اصلاحی به دلیل از دست دادن کف کانال نزولی را خواهیم داشت.

‌به گزارش خبرنگار ایمنا، آیوتا با نماد اختصاری MIOTA یک ارز دیجیتال یا شکلی از دارایی دیجیتال است که با ارزش بازار حدود ۹۷۵.۸۴ میلیون دلار، در رتبه ۵۸ بازار قرار داشته و سهم ۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۰۷ درصدی از کل بازار را در اختیار دارد. هر واحد از آیوتا در این لحظه با قیمت ۰.۳۵۱۰۸۱ دلار، با احتساب نرخ تتر ۳۰,۹۹۶ تومان معادل ۱۰,۸۸۲ تومان معامله می‌شود و حجم مبادلات روزانه آن ۲۳.۰۷ میلیون دلار است. قیمت این رمز ارز در ۲۴ ساعت اخیر ۱.۸۱ درصد افزایش یافته است، بر اساس آخرین تحلیل انجام شده پیش بینی تداوم روند اصلاحی به دلیل از دست دادن کف کانال نزولی را خواهیم داشت.

تحلیل تکنیکال ایوتا

حمایت: ۲۷ سنت استاتیک.

مقاومت: ۳۷ سنت استاتیک و سقف کانال نزولی.

پیش بینی: این رمز ارز پس از اینکه کانال نزولی خود را از دست داد پیش بینی شد که روند نزولی در پیش بگیرد، در سطح حمایتی ۲۷ سنت شاهد حمایت این رمزارز بودیم و با رشد ۱.۸ درصدی روبرو شد حال که به نزدیکی سطح مقاومتی خود بازگشته است احتمال تداوم روند نزولی مجدد را خواهیم داشت در صورتی که سقف کانال نزولی را به سمت بالا بکشند سناریو روند نزولی نقض و پیش بینی روند صعودی خواهیم داشت.

ویژگی‌ها

(سیگنالی در خصوص خرید و فروش نیست)

کد خبر 578955

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ارز دیجیتال نرخ ارز دیجیتال رمز ارز دیجیتال قیمت ارز دیجیتال ارز دیجیتال در ایران انواع رمز ارز دیجیتال شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کانال نزولی پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۲۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدیو) ظریف تحلیل کرد؛ مهمترین کاری که باید پس از بحران غزه انجام می‌دادیم

محمد جواد ظریف وزیر پیشین امور خارجه اظهار کرد: کشور‌های جنوب خلیج فارس در حال اصلاح ادراک‌های غلط خود هستند، اما همچنان باقی مانده‌هایی از ادراک غلط وجود دارد و آن، خرید امنیت است. امروز دیگر جهان از قطب‌ها خارج شده است البته به معنای این نیست که کشور‌های قدرتمند دیگر وجود ندارند. بلکه دوگانه وفاداری و حمایت دیگر به شکلی که می‌شناختیم وجود ندارد و این موضوع را دوستان عرب ما در حاشیه جنوبی خلیج فارس خیلی زود فهمیدند.

به گزارش اکوایران، ظریف در ادامه افزود: امروز دوستان ما در جهان عرب این تصور را دارند که می‌توانند امنیت را از اسرائیل بخرند در حالی که اسرائیل در تاریخ تقلبی خود به هیچ کسی رحم نکرده است. این اشتباه شناختی کنار گذاشته نشده است.

وی تصریح کرد: اما اشتباه مشترک بین ما (بیشتر) و عرب‌ها این است که آمریکا به دنبال گسترش حضور خود در منطقه است. در حالی که آمریکا اولویت خود را از خلیج فارس خارج کرده است. یکی از دلایل برجام این بود که آمریکا می‌خواست حضور خود را در منطقه کم کند.

ظریف تاکید کرد: عدم حضور در ترتیبات امنیتی منطقه به معنای عدم شکل‌گیری ترتیبات امنیتی در خلیج فارس نیست. ما با عدم حضور در مذاکرات افغانستان نتوانستیم جلوی طالبان را بگیریم تنها منافع ما حذف شد.

وزیر سابق خارجه اظهار کرد: تصور نکنیم که اگر وارد FATF نشدیم مقررات آن بر ما حاکم نخواهد شد، زیرا امروز همه بانک‌های ما مجبور به رعایت آن هستند، اما با هزینه‌ای ۱۰ برابری.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • دلار باز هم نزولی شد
  • بازار رمزارز‌ها / زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • تحلیل روند بازار سهام در هفته‌ای که گذشت
  • افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ مثقال در کانال ۱۴ میلیونی بسته شد
  • تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • ده‌روسی: از سری آ و لیگ اروپا دست نمی‌کشیم!
  • پادکست| تحلیل بازار طلا و ارز در هفته دوم اردیبهشت/ روند بازار‌ها در هفته آینده چگونه است؟
  • (ویدیو) ظریف تحلیل کرد؛ مهمترین کاری که باید پس از بحران غزه انجام می‌دادیم
  • قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟